top of page

Mijn werkwijze

Ben jij benieuwd hoe ik juist te werk ga? Of wil jij graag met mij samenwerken en wil je wat meer informatie? Lees dan zeker verder!

01

Kennismaking

Graag wil ik eerst kennismaken met jou om te zien of wij een match zijn! Hierin bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en nadien bezorg ik je graag een offerte op maat met gedetailleerde informatie wat je van mij kan verwachten.

02

Offerte op maat

Na de kennismaking en bespreking wat je juist wil voor jouw bedrijf, maak ik een gepersonaliseerde offerte op voor jou. Na de goedkeuring van deze offerte en 50% als voorschot kan ik écht van start gaan!

03

Starten met ontwerpen

Nu kan het echte werk beginnen! Ik start aan het ontwerpen van de visuele identiteit voor jouw bedrijf. Aangezien dit natuurlijk superbelangrijk is, ontwerp ik steeds meerdere versies zodat jij variaties hebt om uit te kiezen en combinaties te maken.

04

Feedback

Een eerste indruk met je branding maken is natuurlijk superbelangrijk, want die maak je maar één keer ;) Daarom is het dus ook van groot belang dat je doorheen dit ontwerpproces zelf ook kan bijsturen waar nodig. Wil jij graag aanpassingen of een andere kleur, icoon? Geen enkel probleem! 

05

Aanpassingen

In mijn pakketten zijn er standaard twee feedbackrondes inbegrepen bij een logo en visitekaartje. Meestal zijn deze voldoende, maar moest dit niet zo zijn, werk ik (mits een kleine meerprijs) graag verder tot jouw unieke uitstraling volledig op punt staat!

06

Resultaat

Na twee feedbackrondes en mijn aanpassingen, staat jouw unieke huisstijl volledig op punt! Ik bezorg je dan graag ook verschillende bestandsformaten voor zowel online als offline gebruik. Nu is het tijd om jouw logo en volledige branding te gaan showen met de buitenwereld!

Graag samenwerken?

Wil jij graag met mij kennismaken en zien wat ik allemaal voor jou kan betekenen? 

Boek hieronder vrijblijvend jouw afspraak en dan ontmoet ik je snel !

bottom of page