top of page

Wat kan ik allemaal voor jou betekenen? 

SCC_KAAT SIMONS_MEI2021_88.jpg

Branding

Als branding expert is mijn doel om jouw bedrijf op de kaart te zetten met een unieke en professionele uitstraling! Ben jij nog een (startende) ondernemer en ben je op zoek naar een logo, visitekaartje en/of website om jou te onderscheiden van de rest? Hier help ik jou graag bij! Of heb jij reeds enkele jaren een bedrijf en nood aan een rebranding? Ook dit is mogelijk.

SCC_KAAT SIMONS_MEI2021_157.jpg

Social media pakketten

Heb jij geen idee wat je juist moet aanvangen met jouw social media? Je bent even het noorden kwijt en wil concrete tips wat je kan verbeteren. Of weet juist exact welk verhaal je wil vertellen, maar niet hoe je dit mooi vormgeeft? Dan zijn zeker één van mijn pakketten iets voor jou! Zit er niet exact tussen wat jij nodig hebt? Stuur me een berichtje en ik werk een voorstel op maat uit voor jou :)

SCC_KAAT SIMONS_MEI2021_62.jpg

Grafisch ontwerp op maat

Ben jij op zoek naar iets anders dan branding of social media? Geen enkel probleem! Ik ontwerp altijd allés op maatDus wil jij een cadeaubon, flyer, prijslijst of stickers voor jouw zaak? Ga je binnenkort trouwen of wil je een uniek geboortekaartje? Wil jij graag een speciale afwerking of papiersoort? Ook dat is mogelijk! Stuur me een mailtje voor een kennismaking & tot snel.

Graag samenwerken?

Boek hier jouw kennismakingsgesprek zodat ik jouw bedrijf op de kaart kan zetten met ontwerpen op maat & dan zien we elkaar snel !

bottom of page