top of page
SCC_KAAT SIMONS_MEI2021_3.jpg

Ontdek hier enkele projecten

Ben jij benieuwd wat ik al allemaal ontworpen heb? Natuurlijk is het niet mogelijk om hier alles te zetten, maar zo krijg je toch al een beter beeld van mijn voorgaande projecten en ontwerpen. 

PS: alles wat ik ontwerp is op maat, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

mock up responsible website jardins du s

Monique contacteerde me enkele jaren geleden voor een superleuke opdracht! Ze ging starten met keramiek workshops in het dorp waar ik opgroeide en vroeg of ik een volledige branding wou uitwerken. Ik zorgde voor een logo, visitekaartje én website. Ook het drukwerk nam ik voor mijn rekening. Nog een leuk weetje? Zij was jaren geleden mijn allereerste branding klant ooit!

De Huisarts 2.0

Sébastien Vermeulen is niet zomaar een gewone huisarts zoals de meeste. Niet alleen heeft hij zopas een nieuwe huisartsenpraktijk opgestart, maar heeft hij ook een super interessant boek "De Huisarts 2.0" geschreven. Zeker een aanrader om eens te lezen!

0547ef04a46_edited_edited.jpg
MacBook Air_website forrestlogies.png

Bij Forrest Logies kan je helemaal tot rust komen in een tiny house, gelegen in de bossen van Westmalle. Hier mocht ik een volledige branding voorzien. Denk maar een logo, sublogo, visitekaartjes én website met boekingsplatform. Zin om er eens een weekendje op uit te trekken en te ontspannen? Ontdek zeker deze tiny house eens!

Gifted by MP - giftboxes

Bij Gifted by MP kan je leuke boxen kopen met cadeautjes in! Denk maar lekkere geurkaarsen om je living, slaapkamer of andere ruimtes lekker te doen ruiken! Wie houdt er nu niet van een aangenaam geurtje?

d3f9fa02ab9.png
b550bf361c3.png

Huisartsen De Cirkel

Voor een nieuwe huisartsenpraktijk in Merksem mocht ik niet alleen een logo ontwerpen, maar ook een sublogo én visitekaartje. Om hun volledig te ontlasten, zorgde ik ook voor het printen en leveren hiervan.

Nails by Lisse

Voor Lisse mocht ik enkele jaren geleden een logo ontwerpen voor haar zaak als nagelspecialiste. Daar bovenop zorgde ik voor haar visitekaartje én website. Daarnaast vroeg ze mij ook om social media content te ontwerpen, volledig in haar nieuwe huisstijl. Een sterke branding om onmiddellijk goed van start te gaan!

0XvXmYhvE62.png
123df13208a.png

LL Dental

Voor Leen mocht ik een tijdje geleden een logo ontwerpen. Ze werkt momenteel als zelfstandige tandarts in een praktijk, maar heeft de droom om misschien ooit wel zelf een praktijk op te starten. Ik hielp haar graag met een logo naar haar smaak "Less is more".

The Travelling Pineapple Shop

Wat is er nu leuker dan op reis te gaan? Shoppen voor je komende reis komt toch dicht in de buurt. Sharlyn vroeg me om een logo, bedankkaartje en volledig huisstijlboek te ontwerpen voor The Travelling Pineapple Shop. Hier koop je leuke must-haves om je zomeroutfit compleet te maken.

0352c66b6d8.png

Wil jij graag samenwerken?

Boek hieronder jouw kennismakingsgesprek & dan bespreken we wat ik allemaal voor jou kan betekenen!

Heb jij mijn branding & social media pakketten al ontdekt?

bottom of page