top of page

Jij wil eindelijk jouw ideale klant aanspreken met de juiste branding!

Hier help ik jou graag bij!

Als Branding Expert zorg ik voor een unieke uitstraling zodat jij niet alleen herkenbaar bent voor je (potentiële) klanten maar jezelf ook nog eens kan onderscheiden van je concurrenten

Dankzij mijn visuele houvast wéét hoe je jouw ideale klant aanspreekt en kan je deze uitstraling ook na mijn hulp zelf doortrekken naar alle onderdelen van je bedrijf!

Een huisstijlgids op maat van jouw bedrijf zorgt ervoor dat jij éxact weet welke kleuren, vormen, lettertypes... jij moet gebruiken in de toekomst en jouw unieke social media templates zorgen ervoor dat jij content kan blijven creëren!

Business shoot Kaat-13.jpg

Gedaan met eindeloos proberen. Nu is het écht tijd voor een professionele uitstraling!

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat je jouw logo hebt laten maken. Of jij voelt dat jouw huisstijl niet (meer) bij jou als persoon past én wat je met je bedrijf wil uitstralen.

 

Jij wéét dat je hier veel meer uit kan halen en vindt dat het tijd is voor een professionele uitstraling die niet alleen jouw doelgroep aanspreekt, maar jou ook nog eens zal onderscheiden van je concurrenten!

 

Een unieke en herkenbare branding zorgt voor vertrouwen en vertrouwen zorgt dan weer voor nieuwe klanten. En dat is wat je uiteindelijk wil, toch? 

Business shoot Kaat-3.jpg

Mijn verhaal

Ik ben zelf ook al heel wat jaren ondernemer en voelde na enkele jaren dat mijn branding niet meer paste bij mij als persoon en wat ik wou uitstralen met mijn bedrijf. Het was dus tijd voor een update!

 

Ik ben dieper gaan graven en beginnen nadenken welke richting ik nu écht uit wou en wie mijn ideale klant is. De doelgroep waar ik het liéfste voor wil werken.

 

Ik nam mijn volledige huisstijl onder de loep en besefte dat het tijd was voor een rebranding. Eerst stond ik stil bij mijn doelgroep en dan pas kon ik starten met het ontwerpen van mijn nieuw logo, visitekaartje, website en last but not least trok ik deze uitstraling ook door naar mijn social media zodat ik overal herkenbaar ben. En is dat ook niet wat jij wil? 😉

 

Sinds ik hier een update van heb gedaan, merk ik dat mijn ideale klant de weg naar mij véél vlotter vindt én krijg ik heel regelmatig complimenten over mijn branding dat zij ook zo'n professionele uitstraling willen. 

 

En dat is toch uiteindelijk waar je het allemaal voor doet, niet waar? Tevreden klanten, niets fijner dan dat!

Jij wil toch anders zijn dan de rest?

De meeste ondernemers staan niet echt stil bij hun branding. Ze denken er niet verder over na of dit eigenlijk nog wel past bij hunzelf en hun doelgroep. Maar daar ben jij anders in. Dat verklaart waarom jij hier bent, omdat je wéét dat er iets moet veranderen. 

 

Want jij wil er toch juist tussenuit springen, niet waar? 😉

 

Hoe fijn zou het zijn om een sterke identiteit te hebben zodat jij wéét hoe jij jouw doelgroep kan aanspreken, wat je moet posten, en je hier ook efficiënter in wordt dus nog eens tijd mee bespaart.

 

Klinkt geweldig toch? 

Image by Quino Al
"De match was er direct! Ik wilde graag een logo ontwerp voor mijn keramiekatelier Jardins du Sable. Dit werd door haar heel zorgvuldig uitgewerkt. Zelfs de druk van de naamkaartjes heeft ze voor haar rekening genomen. Alsook heeft ze voor mij een volledige website ontworpen. Ze hield me via mail van alles op de hoogte. Het resultaat mag er zeker wezen. Ik ben er fier op en ben ook blij dat ik met Kaat in zee ben gegaan. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb zal ik haar zeker nog contacteren. Bedankt voor alles Kaat!"

Monique - Jardins du Sable

Leer mij wat beter kennen...

Hi, ik ben Kaat!  Een 27-jarige enthousiaste creatieveling die houdt van allerlei mooie dingen creëren.

 

Oorspronkelijk afkomstig van de Kempen, maar m’n hart verloren aan ‘t stad (Antwerpen).

 

Ik help jou als ambitieuze ondernemer graag met een houvast voor jouw visuele identiteit, zodat je ook na mijn hulp zélf hiermee aan de slag kan.

 

Ondertussen al meer dan 7 jaar ervaring in het vak en hoewel ik hou van heel wat creatieve zaken, is branding toch wel écht mijn favoriet. En dit mag je ook vrij breed nemen: een professionele branding met social media, een website en grafisch ontwerp op maat.

 

Je kan me beschrijven als een sociaal en positief ingestelde persoon en ik ben ook een echte levensgenieter! Ik hou van lekker (uit)eten, iets gaan drinken met mijn vriendinnen of een gezellige namiddag met men familie.

 

Zoals waarschijnlijk ook velen onder jullie hou ik er ook van om nieuwe dingen te ontdekken en te reizen! Liefst dan waar de zon schijnt ook 😉

 

Nog enkele weetjes over mezelf: mijn lievelingseten is sushi, ik ben een echte shopaholic en foodie is my second name.

Business shoot Kaat-23.jpg

Volg jij mij al online? Let's connect!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page